تحولات منطقه

قیمت طلا و سکه در بازار امروز سه‌شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ نسبت به روز گذشته همین ساعت افزایش یافت.

قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵/ بازار طلا و سکه صعودی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، بازار طلا و سکه امروز با روندی صعودی آغاز به کار کرد و اغلب قطعات سکه و طلا نسبت به معاملات روز گذشته افزایش قیمت داشتند. بر این اساس، هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۲۳۰ هزار تومانی از ۱۷ میلیون و ۵۷۴ هزار تومان به ۱۷ میلیون و ۸۰۴ هزار تومان رسید و هر مثقال طلای ۱۷ عیار نیز با افزایش ۹۹۰ هزار تومانی، از ۷۶ میلیون و ۱۴۳ هزار تومان به ۷۷ میلیون و ۱۳۳ هزار تومان رسید.

در بازار سکه نیز سکه امامی با افزایش یک میلیون و ۵۰۵ هزار تومانی، به ۱۷۹ میلیون تومان رسید. سکه بهار آزادی نیز دو میلیون و ۱۱۰ هزار تومان گران شد و با قیمت ۱۷۵ میلیون و ۳۹۰ هزار تومان معامله شد. نیم‌سکه با رشد ۳۱۰ هزار تومانی به ۹۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید و ربع‌سکه نیز ۲۶۰ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و با نرخ ۵۲ میلیون و ۸۶۰ هزار تومان در بازار عرضه شد.

در این میان، سکه گرمی تنها قطعه‌ای بود که نسبت به روز گذشته بدون تغییر باقی ماند و همچنان با قیمت ۲۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله شد. روند معاملات امروز نشان می‌دهد تقویت قیمت طلا در بازارهای جهانی و افزایش تقاضا، بار دیگر بازار داخلی طلا و سکه را در مسیر صعود قرار داده است.

قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵/ بازار طلا و سکه صعودی شد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha